Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  100 стажантски места предлага Райфайзен за студенти от икономическите специалности на висшите учебни заведения

  04.04.2007
   

  Две паралелни програми за обучение представя Райфайзенбанк:

  • Стажантска програма за студенти от последните курсове на икономическите специалности на ВУЗ-овете 
  • Програма за обучение на току-що завършили специалисти по кредитиране на малки и средни предприятия и микрокредитиране

  Стартира ежегодната стажантска програма на Групата Райфайзен в България за студентите от икономическите специалности на ВУЗ-овете. Освен в Райфайзенбанк, младите специалисти от последните курсове на обучението си могат целогодишно да изберат стаж и в дъщерните дружества Райфайзен Лизинг и Райфайзен Застрахователен брокер. Минималната продължителност на стажа е 45 дни. Райфайзенбанк представя стажантската си програма за пореден път, като всяка година банката увеличава броя на стажантите, на които се предлага постоянна работа - през 2006 г. на стаж в банката бяха над 70 студенти, от които около 30% започнаха постоянна работа в институцията.

  “През 2006г. назначихме над 800 нови служители, от които една четвърт са випускници от ВУЗ-овете в страната и Райфайзенбанк е първата им работа. Изключително сме доволни от тяхната подготовка и адаптацията им към нивото на работа в банката и предвиждаме и през тази година да продължим политиката на назначаване на млади специалисти”, коментира г-н Момчил Андреев, Председател на Управителния съвет и Изпълнителен директор на Райфайзенбанк.

  Райфайзенбанк приема и току-що завършили специалисти за обучение в областта на Кредитиране на малки и средни предприятия и Микрокредитиране за градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора. Стажантската програма е с продължителност 6 месеца, като от 2004-та година до момента по нея са се обучавали над 250 стажанти, повече от 50% от които вече са се реализирали като кредитни специалисти в банката.
  Подробна информация за образователните програми на Райфайзенбанк може да бъде намерена на сайта на банката www.rbb.bg.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.