Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Безплатен полет до Виена от SkyEurope Airlines с всеки ипотечен кредит от Райфайзенбанк над 5 хиляди евро и срок над 6 години

  27.03.2007
   

  Днес беше осъществен първият директен полет на SkyEurope Airlines по линията София-Виена;
  Райфайзенбанк намалява лихвата по ипотечните си кредити на 0% за първите 6 месеца и 6.40% за останалия период за кредити в евро.

  Райфайзенбанк и SkyEurope Airlines стартират промоционална кампания, която ще продължи до юни 2007. По време на кампанията, всеки клиент на банката, одобрен за ипотечен или потребителски кредит, обезпечен с ипотека, с размер над 5000 евро за период над 6 години, получава безплатен еднопосочен билет София-Виена по новата директна авиолиния. Самолетът, извършил първия полет по линията София-Виена (до летище Швехат, Австрия) излетя по-рано днес.

  В рамките на промоцията, Райфайзенбанк намалява лихвата по жилищните си кредити на 0% лихва за първите шест месеца и 6.40% за остатъчният период за кредити в евро. Лихвеният процент за кредити в лева е 6.90%, а за щатски долари 7.90%. Райфайзенбанк намалява лихвите и по жилищните кредити с еднакъв лихвен процент за целия срок на изплащане - 6.35% за кредити в евро 6.65% за кредити в лева, и 7.65% за кредити в щатски долари. Независимо от избраната схема на изплащане, клиентът ползва намаление от 0.1% при превод на работната заплата по сметка на банката. 6,7% е стандартната лихва за целия срок на потребителския кредит, обезпечен с ипотека, предназначен за всякакви цели. Като бонус към ползвания жилищен кредит банката предоставя кредитна карта РайКарт, Visa Classic или Visa Gold с предварително одобрен лимит.

  Пускането на новите директни полети от София до Виена отразява успеха на авиационната компания с линията София-Братислава, която ще продължи да се предлага като наземна Skyshuttle-връзка между словашката столица и летище Виена. „Целта на компанията ни е да доближим сърцето на Европа до българите, като свързваме българските градове с Виена. Съвместната ни инициатива с Райфайзенбанк е отличен пример за партньорство между най-динамичната банка в България и най-бързо развиващата се нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа”, заяви Карим Маклауф, главен търговски директор на SkyEurope Airlines.

  Миналата година SkyEurope превози близо 50 000 пътници до и от България. До края на тази година, компанията планира да постигне обем от 120 000 пътници. Всички полети се оперират от чисто нов самолет от следващо поколение Boeing 737-700, оборудван с 149 удобни кожени седалки и еспресо кафе-машини на борда.

  Първоначално, полетите на SkyEurope по линията София-Виена ще се извършват шест пъти в седмицата. Поради високия интерес, особено от страна на бизнес клиентите, компанията планира да пусне нови полети през октомври.

  „Текущият момент е от изключително значение за българския авиационен бизнес, защото SkyEurope предлага реална възможност за либерализация на въздушния транспорт между София и Виена, една от най-предпочитаните дестинации за българските туристи и бизнес пътници. За сравнително кратък период от време, SkyEurope успя да се докаже като нискотарифна компания от следващо поколение, предлагаща висококачествени услуги, съобразени с изискванията на бизнес пътниците и достъпни за ценовочувствителните клиенти на компанията. През следващите няколко месеца, SkyEurope ще бъде най-предпочитаният превозвач и авиокомпанията с най-голям брой пътници по дестинацията Виена-София”, заяви Красимир Танев, мениджър Маркетинг и продажби на SkyEurope за България.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.