Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Групата Райфайзен стартира и агенция за недвижими имоти

  22.02.2007
   

  Райфайзенбанк /България/ ЕАД учреди новото дружеството “Райфайзен Имоти” ЕООД, с основна дейност брокерство на недвижими имоти, проучване, оценка, управление и посредничество при сделки с недвижими имоти. Новата агенция за недвижими имоти, 100% собственост на Райфайзенбанк /България/, ще посредничи при търсене, предлагане, избор, финансиране на покупко-продажбата, както и при наемане и отдаване под наем на имоти. Управител на новото дружество е г-жа Елица Занчева, досегашен мениджър на специализираната мрежа от мобилни банкери на Райфайзенбанк, в областта на жилищното кредитиране.

  “Райфайзенбанк е водеща във финансирането на строежи на търговски и жилищни сгради. Съвсем логично е, че обръщаме поглед към посредничеството при покупко-продажбата на недвижими имоти”, коментира г-н Момчил Андреев, председател на УС и Изпълнителен директор на Райфайзенбанк (България) ЕАД. “Райфайзен Имоти” ще даде на клиентите сигурност и надеждност при избора на недвижим имот. Идеята ни е да предложим не само интересни и индивидуални решения, но и нов комплексен модел на обслужване, който включва различни възможности за финансиране, оценка на имота, правни услуги, лизинг и застраховане на имота, чрез дъщерните ни дружества “Райфайзен Лизинг” и “Райфайзен Застрахователен Брокер”, обясни г-н Андреев.

  Дружеството “Райфайзен Имоти” ЕООД е регистрирано с Решение на Софийски Градски Съд от 31 януари 2007 г. Новата агенция “Райфайзен имоти” се намира в София, в сградата на Бизнесцентър “Актив”, на бул. Цариградско шосе №101.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.