Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Кредит само срещу лична карта отпуска Райфайзенбанк от днес

  27.11.2007
   

  До 30 000 лв. само срещу лична карта за граждани с максимален месечен осигурителен доход и до 20 000 лв. за клиенти с месечен осигурителен доход под максималния

  От днес до 31 януари 2008 г. – “Кредит срещу лична карта” без такса за разглеждане

  От днес Райфайзенбанк стартира предлагането на потребителски кредит само срещу лична карта. До 30 000 лева отпуска банката на граждани с максимален месечен осигурителен доход, а до 20 000 лева е максималната сума на новия «Кредит срещу лична карта» за клиенти с по-нисък осигурителен доход. Стандартно, за получаване на новия потребителски кредит на банката не се изискват документи за доказване на дохода и поръчители. «Кредит срещу лична карта” с размер до 20 000 лева, могат да вземат всички граждани на трудов или приравнен към него договор, като одобрението на кредита се базира на декларирания от кредитоискателя доход.

  «Кредит срещу лична карта» се отпуска в Лева за срок от 1 до 10 години. Той е предназначен за всички български граждани, които са с постоянна трудова заетост и са на не повече от 63 г. към датата на изтичане на срока на кредита. Лихвата по новия потребителски кредит на банката се определя по индивидуална схема за всеки клиент, кандидатстващ за кредит до 30 000 лв. За кредити до 20 000 лева годишният лихвен процент се формира от стойността на банковия ресурс/СБР/ плюс фиксирана надбавка, като към момента лихвата по кредита е 14,9%*.

  От днес стартира и промоционалната кампания по новия потребителски кредит на банката – всички клиенти, подали искане до края на януари 2008 г. са освободени от такса за разглеждане на искането за кредит. Райфайзенбанк предоставя възможност на клиентите на «Кредита срещу лична карта» да сключат застраховка «Злополука» или «Живот», което ще им даде допълнителна сигурност при погасяването на ползвания кредит.

  За «Кредит срещу лична карта» може да се кандидатства във всеки от 145-те офиса на Райфайзенбанк в цялата страна или с помощта на мобилен банков консултант, среща с когото може да се заяви на телефона на Call-центъра на банката 0700 10000 за БТК, или 1721 за МТел и Глобул.

  *Забележка: СБР на Райфайзенбанк към месец ноември 2007 г. е 5 + надбавка от 9,9% за Лева=14,9%; Годишният процент разходите за кредит от 20 000 лв. за 10 г. е 16,76%.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.