Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзен откри едновременно Жилищен и Корпоративен център в Пловдив. Предстоящо откриване във Варна и Бургас

  11.06.2007
   

  Кметът на Пловдив Иван Чомаков и председателят на Управителния съвет и Изпълнителен директор на Райфайзенбанк Момчил Андреев откриха втория Райфайзен Жилищен Център, който се намира в центъра на Пловдив, на ул. В. Априлов 20.

  Откриване на втория Райфайзен Жилищен Център

  “Успехът на Жилищния център в София и на агенцията ни за недвижими имоти е основната причина да предложим тази уникална за българския пазар услуга и в други градове, като в страната стартирахме от Пловдив, където вече повече от девет години развиваме успешен бизнес”, коментира Момчил Андреев.
  Жилищният Център на Райфайзен Имоти и Райфайзенбанк предлага финансиране, консултиране и посредничество при покупко-продажба, извършване на пазарна оценка, застраховане и правно обслужване на сделки с недвижими имоти
  Услугата дава възможност “под един покрив” да бъде избрано жилище или бизнес имот и предоставя пълен набор от възможности за финансирането му – чрез кредит или лизинг.
  Брокерите на Райфайзен Имоти консултират клиента при избора му на имот, който да купи или продаде, съдействат при огледите на избрания имот и провеждането на преговорите между страните по сделката.
  След като вече е направил своя избор, клиентът получава консултация за възможностите за финансиране на сделката. Жилищните и ипотечни кредити на Райфайзенбанк нямат ограничения в сумата, срокът на изплащане е до 25 години. Банката предлага и жилищни кредити “на зелено”, предназначени за физически лица, които искат да закупят жилище, което не е достигнало ниво “груб строеж”.
  В Жилищния център може да се сключи и застраховка на имота. За да се защитят правата на клиента, той може да се възползва и от правните съвети и компетентност на юриста на Райфайзен, който се грижи за изправността на документите по сделката.
  В сградата, където се помещава Райфайзен Жилищен Център отвори врати и специализиран център за обслужване на корпоративни клиенти, както и банков офис. В корпоративния център клиентите получават съобразени с нуждите на фирмата им финансови продукти – кредитиране, лизинг, застраховане, както и банково обслужване.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.