Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзен откри уникалния за българския пазар “Жилищен център” в София, предстоящо откриване в Пловдив, Варна и Бургас

  13.03.2007
   

  Райфайзенбанк и новоучредената агенция за недвижими имоти Райфайзен Имоти откриха Райфайзен Жилищен Център – първият в страната комплексен център за покупко-продажба, финансиране, извършване на пазарна оценка, застраховане и правно обслужване на сделки с недвижими имоти. Новата услуга улеснява клиентите, като дава възможност “под един покрив” да бъде избрано жилище или бизнес имот и предоставя пълен набор от възможности за финансирането му – чрез кредит или лизинг.
  Брокерите на Райфайзен консултират клиента при избора му на имот, който да купи или продаде, съдействат при огледите на избрания имот и провеждането на преговорите между страните по сделката.

  Райфайзен Жилищен Център – първият в страната

  След като вече е направил своя избор, клиентът получава консултация за възможностите за финансиране на сделката. Жилищните и ипотечни кредити на Райфайзенбанк, които се предлагат от банковите консултанти в Жилищния Център, нямат ограничения в сумата, срокът на изплащане е до 25 години, като има възможност за ползване на гратисен период до 12 месеца. Клиентът може да избира анюитетни или намаляващи погасителни планове или да му бъде съставен индивидуален план за изплащане на кредита. Райфайзенбанк финансира до 90% от пазарната оценка на имота.
  В Жилищния център може да се сключи и застраховка на имота чрез Райфайзен Застрахователен Брокер, който предоставя най-изгодните оферти на водещите застрахователи на българския пазар. Специалистите на Райфайзен консултират клиентите и по правни въпроси, свързани с осъществяването на сделката с недвижимости.
  Първият Райфайзен Жилищен Център, разполагащ с детски кът и кафене, отвори врати в София, на бул. Цариградско шосе 101. Предстои откриването на жилищни центрове в София, Пловдив, Варна и Бургас. Жилищните центрове ще работят и събота и неделя.
  Клиентите могат да получат актуална информация, както и да открият най-добрата оферта за своя имот на страниците на специално издавания ежемесечен бюлетин на Райфайзен Имоти, както и в интернет на адрес www.raidom.bg.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.