Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзен откри втори Жилищен център в София

  26.07.2007
   

  Райфайзенбанк и агенцията за недвижими имоти Райфайзен Имоти откриха втори Жилищен център в София, който се намира на бул. Мария Луиза 92. Това е четвъртият център за комплексно обслужване на сделки с недвижими имоти, предлагащ финансиране, консултиране и посредничество при покупко-продажба, извършване на пазарна оценка, застраховане и правно обслужване на сделки с недвижими имоти.

  Откриване на втори жилищен център в София

  Жилищните центрове на банката и агенцията за недвижими имоти вече работят в София, на бул. Цариградско шосе, в Пловдив и Варна, а съвсем скоро врати ще отвори и Райфайзен Жилищен Център в Бургас.

  Уникалната за българския пазар услуга дава възможност “под един покрив” да бъде избрано жилище или бизнес имот и предоставя пълен набор от възможности за финансирането му – чрез кредит или лизинг.

  “Четири месеца след откриването на първия жилищен център и агенцията за недвижими имоти, сме убедени, че ипотечните центрове са изключително успешен проект. Клиентите ценят високо удобството, че могат и през почивните дни да получат необходимата консултация и да направят своя избор на жилище”, коментира Момчил Андреев, Председател на УС и Изпълнителен директор на Райфайзенбанк (България) ЕАД.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.