Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзен откри Жилищен център и пети офис във Варна

  27.06.2007
   

  Областният управител на Варна Петър Кандиларов и председателят на Управителния съвет и Изпълнителен директор на Райфайзенбанк Момчил Андреев откриха третия Райфайзен Жилищен Център, който се намира в центъра на Варна, на ул. Цар Симеон 17. Жилищни центрове на банката и на агенцията за недвижими имоти вече работят успешно в София и Пловдив.

  Откриване на Жилищен център и пети офис във Варна

  Жилищният Център на Райфайзен Имоти и Райфайзенбанк предлага финансиране, консултиране и посредничество при покупко-продажба, извършване на пазарна оценка, застраховане и правно обслужване на сделки с недвижими имоти
  Услугата дава възможност “под един покрив” да бъде избрано жилище или бизнес имот и предоставя пълен набор от възможности за финансирането му – чрез кредит или лизинг.

  Райфайзенбанк (България) има 170 служители и 12 офиса във Варненския регион, като 5 от тях са в град Варна. Към края на май 2007г. в региона банката е отпуснала кредити за 403 млн. лева и е привлякла депозити за 163 млн. лева.
  Райфайзенбанк е и сред водещите финансиращи институции на общините във Варненския регион, с облигационни заеми и кредити за над 20 млн. лева.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.