Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк и Билла пускат първата ко-брандирана кредитна карта с чип на българския пазар

  25.09.2007
   

  7% отстъпка за 7 седмици за всички покупки с картата в магазините Билла в страната

  Райфайзенбанк /България/ и Билла България пускат първата ко-брандирана международна кредитна карта с чип на българския пазар. 7% кешбек за всички покупки в магазините Билла в цялата страна за период от 7 седмици получават картодържателите на новата карта Billa-Visa Classic, в рамките на промоция до 31.12.2007 г. Промоцията е валидна за 7-те седмици от получаването на кредитната карта за всички, подали искане до края на промоционалния период.

  Международната ко-брендирана кредитна карта Billa-Visa Classic е с чип технология, която осигурява максимална сигурност при ползване и е предназначена за пазаруване и плащания в страната и чужбина. Картата дава възможност за достъп до револвиращ кредитен лимит – възстановената сума се прибавя към разполагаемия лимит и може да се ползва отново. Ко-брандираната кредитна карта с чип е с кредитен лимит от 1000 до 7000 лв. Картата Billa-Visa Classic дава и други специални предимства – стандартна отстъпка от 2% за всяка покупка с картата в магазините Билла, след периода промоцията, 4 пункта по-ниска от стандартната лихва по картата при пазаруване в Билла и освобождаване от месечна такса при покупки във веригата магазини над 150 лв.

  Искане за издаване на кредитната карта Billa-Visa Classic може да се подаде на Информационните щандове на Райфайзенбанк в магазините Билла в цялата страна и във всеки от 138-те офиса на банката. Специализираните информационните щандове във веригата магазини ще се обслужват от мобилни банкери на Райфайзенбанк в най-натовареното време за пазаруване всеки делничен ден, включително събота и неделя. През останалото време на щандовете могат да се намерят информационни материали, а в специална урна могат да се пускат попълнените Искания за издаване на картата.

  Кредитната карта Billa-Visa Classic се издава в лева, без поръчителство и без минимален депозит. Клиентите могат да се възползват и от гратисен период до 45 дни, валиден за всички плащания и покупки в страната и чужбина. Към всяка карта, клиентът получава и безплатни застраховки «Защита на картата» и «Помощ при пътуване в чужбина».
  Кредитната карта Billa-Visa Classiс може да се ползва за теглене на пари в брой от банкомат и ПОС терминал в страната и чужбина, за плащания на стоки и услуги – в повече от 24 милиона търговски обекта в България и по света. Виза е удобно средство за резервации на хотел, самолетни билети и коли под наем, както и за плащания на стоки и услуги в Интернет.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.