Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк кредитира при преференциални условия земеделци, с право на субсидии от Еврофондовете

  14.08.2007
   

  Банката финансира земеделските производители без ограничение в максималния размер на кредита

  Райфайзенбанк предлага преференциални условия за кредитиране на регистрирани земеделски производители – частни фермери и дружества, които имат право на субсидии от Еврофондовете. Райфайзенбанк предлага на земеделските стопани специализиран кредит-овърдрафт, който им дава възможност за свободно теглене и внасяне, в зависимост от техните нужди. Условие за получаване на кредита е, земеделският производител да представи заявление, в което е посочил банковата си сметка в Райфайзенбанк за превеждане на субсидията. Банката предоставя до 80% от стойността на субсидията, като няма ограничение в максималния размер на кредита.

  Лихвеният процент, по специалзирания кредит за земеделци, е в размер на 9 %, като срокът на кредита е 12 месеца и се погасява при получаване на субсидията.

  Мобилните кредитни центрове на Райфайзенбанк, работещи в страната, посещават селскостопанските райони, като съдействат на земеделските производители за получаване на специалиазирания кредит. На уеб-сайта на банката www.rbb.bg може да се направи справка за графика на мобилните кредитни центрове – в кой ден и в кой регион от страната се намират.

  Заедно с предназначения за тях овърдрафт, земеделците получават безплатно едногодишен пакет “Инициатива +”, с който получават фирмена сметка без разходи за откриване и поддръжка, дебитни карти Maestro и Visa, без такси за издаване, ПОС-терминали – без такса за издване и поддръжка, освобождаване от такси за вноски и теглене на каса до 5 000 лв., както и Интернет банкиране Райфайзен Онлайн – без такса за инсталация и поддръжка.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.