Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк откри 12 специализирани центрове за обслужване на малкия бизнес, предлагащи бързо финансиране

  10.07.2007
   

  Кредитите за малки фирми надхвърлиха 1 млрд. лева

  Райфайзенбанк откри дванадесет специализирани центрове за обслужване на малките фирми и хората със свободни професии. Клиентите могат да се възползват от услугите на центровете за Микрокредитиране в София, Пловдив, Варна, Благоевград, Велико Търново, Хасково, Сливен, Бургас, Пазарджик, Стара Загора, Русе, Плевен. Центровете предлагат на фирмите от малкия бизнес и хората със свободни професии финансиране при максимално опростена процедура и отговор на искането за кредит, в рамките на 24 часа.
  Райфайзенбанк (България) ЕАД разполага и с 6 микробуса - мобилни кредитни центрове, които посещават населените места където банката няма офис, като по този начин малкият бизнес може да се възползва от услугите на банката на място.
  В Центровете за микрокредитиране, малките фирми и хората със свободни професии, могат да се възползват от необезпечен Микрокредит, в размер на 60 000 лева, със срок на изплащане до 7 години, кредитната карта MasterCard Бизнес с лимит до 20 000 лева, онлайн банкиране и други услуги.

  През първото тримесечие на 2007г. Райфайзенбанк затвърди позицията си на една от водещите банки в кредитирането на малките и средни предприятия в България. Към 31 март 2007г., кредитите в този сегмент надхвърлиха 1 млрд. лева, а броят на клиентите нарасна с 55%.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.