Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк откри Регионален Корпоративен център в София

  18.12.2007
   

  12 специализирани центъра за обслужване на фирми в цялата страна предоставят пакетно банково обслужване на българския бизнес

  Райфайзенбанк откри нов специализиран корпоративен център за обслужване на компании от град София и региона на бул. Арсеналски 11 в столицата. Това е 12-ият специализиран център за обслужване на големи и средни фирми в страната. Регионалните корпоративни центрове на Райфайзенбанк вече работят успешно в Бургас, Сливен, Варна, Велико Търново, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Русе, Стара Загора, Хасково и в централния офис на банката в София.

  Корпоративните центрове на Райфайзенбанк предоставят на българските и чуждестранни компании пакетна универсална услуга – както традиционното банково обслужване, като кредитиране, разплащания и операции и др., така и възможности за лизингово финансиране на покупки на недвижими имоти, автомобили, камиони, строителна техника и машини. В корпоративните центрове, мениджърите и собствениците на фирми могат да се възползват и от услугите на частното банкиране «Райфайзен Ексклузив».

  Близо 100 висококвалифицирани банкови специалисти предоставят финансови услуги на фирмите в дванадесетте центъра в цялата страна. Корпоративните центрове са изградени на удобни за бизнеса локации в централната градска част, а интериорът им е съобразен с всички съвременни изисквания за бизнес-комуникации и дизайн.

  В специализирания корпоративен център в столицата на бул. Арсеналски 11 функционира и банков офис, с който клоновете на банката в цялата страна стават 147. Райфайзенбанк (България) ЕАД е един от лидерите в корпоративното кредитиране с 10.85% пазарен дял към 30 септември 2007г.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.