Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк отпуска 44 млн. евро за изграждането на най-големия мол в България

  20.07.2007
   

  Райфайзенбанк отпуска седемгодишен кредит на «Галерия Пловдив» АД, в размер на 44 млн. евро, с който ще се финансира изграждането на най-големия мол в България.

  Търговският център «Галерия Пловдив» е един от най-големите търговски и развлекателни центрове у нас и първият по рода си в Пловдив. Молът «Галерия» ще покрива повече от 100 000 кв.м., от които над 45 000 кв.м. са предвидени за търговски площи и места за забавления (общо 200 отделни помещения). «Галерия» ще предлага на своите посетители магазини на най-големите световни търговски марки, ресторанти и кафенета, модерни кино зали, места за забавления и детски атракции.
  Молът ще се изгради в източната част на Пловдив, близо до район Тракия и ще разполага с паркинг за повече от 1000 автомобила. Интерирорът е проектиран от Chapman Taylor – водеща международна компания в областта на архитектурата и дизайна.
  Инвеститори на проекта са Сиенит Холдинг АД – водещ строителен холдинг в региона на Пловдив, Ферети Холдинг (Италия) и European Convergence Development Company (Малта) – фонд, управляван от инвестиционната компания Charlemagne Capital.
  Райфайзенбанк (България) ЕАД е една от водещите банки в кредитирането на фирмите, с кредитен портфейл от над 1.75 млрд. лева и 10.42% пазарен дял към 31 март 2007г.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.