Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк предлага жилищни кредити “на зелено”. Клиентите ползват гратисен период до 18 месеца

  04.06.2007
   

  Райфайзенбанк предлага жилищни кредити “на зелено”, предназначени за физически лица, които желаят да купят жилище в строеж, което все още не е достигнало ниво “груб строеж”. За обезпечение по кредита служи строящия се имот, като финансирането се отпуска за имоти, които се строят от фирми, одобрени предварително от Райфайзенбанк.

  Кредитът се предоставя в евро или лева. Размерът му се определя на база на пазарната оценка на строящия се имот към момента на завършването му и в зависимост от дохода на кредитополучателя.

  Клиентите могат да изберат две лихвени схеми за изплащане на кредита. При първия вариант лихвата за първата година е 1.5%, а за остатъчния период 7.2% за кредити в евро и 7.7% за кредити в лева. При втория вариант, лихвеният процент за целия срок на кредита е 6.35% за кредите в евро и 6.65% за лева. И при двата лихвени варианта клиентите могат да се възползват от отстъпката от лихвения процент в размер на 0.1%, ако работната им заплата се превежда по сметка в банката.

  Клиентите ползват и гратисен период до 18 месеца от сключване на договора, през който заплащат само лихвите върху усвоените суми.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.