Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк предостави 216 стипендии на 8 висши училища и колежи в цялата страна на обща стойност 32 400 лв.

  27.09.2007
   

  216 месечни стипендии на обща стойност от 32 400 лв. предостави Райфайзенбанк на студенти от висши учебни заведения и колежи от цялата страна, от началото на годината досега. Стипендиите се предоставят на отлични студенти, предложени от висшите училища, от икономически, финансови и други специалности, владеещи английски език.

  Студентите получават месечна стипендия в размер на 150 лева за различни периоди от втория семестър на миналата и настоящата учебна 2007/2008 година. Стипендианти на Райфайзенбанк са студенти от УНСС, Техническия и Лесотехническия университети, Висшето Строително училище “Любен Каравелов”, Висшето училище по застраховане и финанси, Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”, Колежа по телекомуникации и пощи в София, Американския Университет в Благоевград и др.

  “Райфайзенбанк ще продължи да подпомага висшето образование в България, при това не само предоставяйки стипендии в областта на финансите и икономиката. За периода 2005-2007 г. Групата Райфайзен в България е открила 2203 нови работни места, като над 400 от тях са заети от випускници на ВУЗ-овете. Освен трудов договор на млади специалисти, на студентите III-ти и IV-ти курс Райфайзен предлага и атрактивна възможност за краткосрочни и дългосрочни стажове, като досега над 450 души са преминали стажантската ни програма”, коментира Момчил Андреев, Председател на УС и Изпълнителен директор на Райфайзенбанк /България/ЕАД.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.