Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк пуска и кредитна чип карта MasterCard с 0% лихва и 5% отстъпка за всяка покупка в страната

  27.02.2007
   

  Райфайзенбанк вече предлага и международна кредитна карта MasterCard с чип технология, която осигурява максимална сигурност при ползване. Картата дава възможност за достъп до револвиращ кредитен лимит, който е отпуснат без краен срок за погасяване – клиентът тегли и връща средства, когато реши, без да е необходимо всеки път да кандидатства за одобрение в банката.

  Клиентите могат да се възползват и от промоционалните условия по кредитната карта MasterCard – 0% лихва за всички тегления и плащания и 5% отстъпка за всяка покупка в търговски обект в страната. Промоцията е за клиенти, подали искане до 30 април 2007г. и е валидна за първите три месеца от издаване на картата.

  Кредитната карта се издава в лева или евро, без поръчителство и без минимален депозит. Клиентите могат да се възползват и от гратисен период до 45 дни, валиден за всички плащания и покупки в страната и чужбина. Основна характеристика на кредитната карта MasterCard на Райфайзенбанк е начисляването на такса за поддръжка на месечна, а не на годишна база, като допълнителното преимущество за клиентите е, че тя е дължима едва след първото използване на картата. Към всяка карта, клиентът получава и безплатни застраховки «Защита на картата» и «Застраховка при пътуване».

  Кредитната карта MasterCard може да се ползва за теглене на пари в брой от банкомат и ПОС терминал в страната и чужбина, за плащания на стоки и услуги – в повече от 24 милиона търговски обекта в страната и чужбина. MasterCard е удобно средство за резервации на хотел, самолетни билети и коли под наем, както и за плащания на стоки и услуги в Интернет.

  От началото на януари 2007г. Райфайзенбанк издава и кредитна чип карта Visa.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.