Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк пуска кредитна карта Visa с чип с 0% лихва и 5% отстъпка за всяка покупка в страната

  10.01.2007
   

  Райфайзенбанк пуска международна кредитна карта Виза с чип технология, която осигурява максимална сигурност при ползване. Картата дава възможност за достъп до револвиращ кредитен лимит – възстановената сума се прибавя към разполагаемия лимит и може да се ползва отново.

  Клиентите могат да се възползват и от промоционалните условия по кредитната карта Виза – 0% лихва за всички тегления и плащания и 5% отстъпка за всяка покупка в търговски обект на територията на България. Промоцията е за клиенти, подали искане до 30 април 2007г. и е валидна за първите три месеца от издаване на картата.

  Кредитната карта се издава в лева или евро, без поръчителство и без минимален депозит. Клиентите могат да се възползват и от гратисен период до 45 дни, валиден за всички плащания и покупки в страната и чужбина. Основна характеристика на кредитната карта Виза на Райфайзенбанк е начисляването на месечна такса за поддръжка, а не на годишна база, като допълнителното преимущество за клиентите е, че месечната такса започва да се дължи едва след първото използване на картата. Към всяка карта, клиентът получава и безплатна застраховка «Помощ при пътуване в чужбина».
  Райфайзенбанк издава карти Виза Класик с кредитен лимит от 1000 до 7000 лв. и Виза Голд – с лимит от 5000 до 20 000 лв.

  Кредитната карта Виза може да се ползва за теглене на пари в брой от банкомат и ПОС терминал в страната и чужбина, за плащания на стоки и услуги – в повече от 24 милиона търговски обекта в България и по света. Виза е удобно средство за резервации на хотел, самолетни билети и коли под наем, както и за плащания на стоки и услуги в Интернет.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.