Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк – с промоция по кредит Енергийна ефективност за гражданите

  13.04.2007
   

  До края на юни - 2% отстъпка от лихвата за първите 6 месеца за финансиране на външна и вътрешна изолация на жилищата на гражданите, подменяне на дограма и др.

  Райфайзенбанк стартира промоция по кредита си за подобряване на енергийната ефективност на домакинствата. Отстъпка от 2% от лихвата за първите 6 месеца предлага банката за клиентите, подали искане до края на месец юни тази година. Увеличава се и максималния размер на кредита за енергийна ефективност, без обезпечение, от 7 000 на до 15 000 лева. С продукта «Енергийна ефективност» от Райфайзенбанк, гражданите могат да финансират остъкляване на дома си с PVC, алуминиева и дървена дограма; вътрешна или външна изолация, вкл. изолация на покриви и подове; отопление с биомаса, слънчеви колектори и газови котли и термо помпи.

  Райфайзенбанк предоставя финансиране по кредит «Енергийна ефективност» със заем от ЕБВР в размер на 10 млн. евро с цел стимулиране на финансирането на проекти за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници на физически лица. Кредитополучателите на «Енергийна ефективност» ползват и безвъзмездна помощ в размер до 20% от кредита след успешното завършване на инвестицията. Сумата на безвъзмездната помощ зависи от типа на проекта, като максималната сума, която едно домакинство може да получи е левовата равностойност на 850 евро (1 662 лв.). Средствата за грантовата схема са осигурени от Международния Фонд Козлодуй, създаден през 2000 година със средства дарени от ЕС и страните-членки на ЕС, както и Швейцария.

  Получателите на кредит «Енергийна ефективност» на банката получават и бонус – кредитна карта РайКАРТ с предварително одобрен лимит, без такса за управление за първата година и дебитна карта Маестро или Виза Електрон, без такси за издаване и обслужване през първата година.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.