Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк увеличава максималния размер на кредитите без поръчители на 15 000 лева. 2% отстъпка в лихвата за първите шест месеца

  31.01.2007
   

  Райфайзенбанк увеличава максималния размер на потребителските кредити без обезпечение от 12 000 на 15 000 лева. При кредитите, обезпечени с поръчителство максималната сума е до 30 000 лева.

  Всеки клиент, подал искане до 30 юни 2007г. може да се възползва и от промоционалните условия по потребителските кредити без обезпечение или обезпечени с поръчителство - 2% по-ниска лихва за първите шест месеца от срока на кредита. При превод на заплатата на клиента по сметка в Райфайзенбанк годишната лихва възлиза на 10.5%, което означава, че през първите 6 месеца лихвеният процент ще бъде 8.5%.
  Процедурата за отпускане на кредитите е улеснена максимално, като клиентите получават предварително одобрение за 15 минути.

  Всички клиенти на Райфайзенбанк, одобрени за потребителски кредит, получават и кредитна карта РайКАРТ, Visa Classic или Visa Gold с предварително одобрен лимит, на преференциални условия и без допълнително обезпечение.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.