Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк увеличава максималния размер на необезпечените кредити за малки фирми на 60 000 лв

  14.05.2007
   

  Райфайзенбанк увеличава максималния размер на необезпечените кредити за малкия бизнес и хората със свободни професии от 30 000 лв. на 60 000 лв. Срокът на кредита е до 60 месеца, като клиентите могат да се възползват и от гратисен период до три месеца.

  Микрокредитът на Райфайзенбанк е предназначен за фирми от малкия бизнес и хората със свободни професии, с минимум три месеца бизнес история. Процедурата по отпускане е опростена максимално, като клиентът получава отговор до 24 часа.

  «Досегашният ни опит показва, че тези кредити се обслужват изключително добре, като отговарят на съществуващото търсене в този сегмент. Това е причината да увеличим двойно необезпеченото финансиране за малките фирми», коментира Председателят на Управителния съвет и Изпълнителен директор на Райфайзенбанк г-н Момчил Андреев.

  Кредитът може да бъде използван, както за инвестиции - закупуване на имот, строително-ремонти работи, машини и съоръжения, така и за оборотни нужди - закупуване на суровини, стоки и материали.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.