Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк увеличава срока на обезпечените с ипотека кредити за малки фирми на 25 години

  16.08.2007
   

  Райфайзенбанк увеличава срока на изплащане на обезпечените с ипотека кредити за малкия бизнес и хората със свободни професии от 15 на 25 години, като този срок важи, както за инвестиционните кредити за закупуване на недвижими имоти, машини и съоръжения и др., така и за оборотните кредити, предназначени за финансиране на текущата дейност на фирмите. Клиентите получават отговор до 5 работни дни след предоставяне на пълният пакет от документи и посещение, и запознаване на банката с бизнеса.

  Клиентите могат да се възползват и от кредитите за малки фирми, без доказване на доходите. При опростена процедура, на база стойността на ипотекирания имот, може да се получи финансиране за инвестиционни и оборотни нужди, със срок на изплащане 25 години.

  Заедно с ипотечния кредит, собствениците на малки фирми могат да закупят преференциалния пакет “Инициатива +”, с който получават отстъпка до 27% от стандартните такси за услугите, включени в пакета. С “Инициатива+” клиентите получават фирмена сметка без разходи за откриване и поддръжка, дебитни карти Maestro и Visa без такси за издаване, ПОС-терминали – без такса за издване и поддръжка, освобождаване от такси за вноски и теглене на каса до 5 000 лв., както и Интернет банкиране Райфайзен Онлайн – без такса за инсталация и поддръжка.

  Собствениците и мениджъри на малки фирми могат да подадат искане за финансиране или да получат допълнителна информация, във всеки от 133-те офиса на Райфайзенбанк или в 12-те специализирани центрове за обслужване на малкия бизнес.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.