Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Специализирано звено «Европейски фондове» на Райфайзенбанк подпомага бизнеса при усвояване на средства по структурните фондове на ЕС

  12.11.2007
   

  Райфайзенбанк създаде специализирано звено «Европейски фондове» за подпомагане на бизнеса при усвояване на средства от фондовете на Европейския съюз(ЕС). Специализираното звено предоставя на фирмите актуална информация за действащи програми за финансиране на малките и средни предприятия, структуриране на подходящо финансиране по проекти с грантови средства от ЕС, консултантски услуги за разработване на проекти, в сътрудничество с водещи консултантски фирми, откриване на специална банкова сметка за превеждане на субсидията по проекти и др. Банката ще финансира до 100% от проектите на фирми при конкурентни условия.

  Банката прилага опита на водещи банки в Групата Райфайзен в консултирането на малките и средни фирми, като Райфайзенбанк Унгария, Райфайзенбанк Хърватия и др.

  Със стартиране на Оперативна програма “Развитие на конкурентоспособността на българската икономика 2007-2013 г.”, чрез първите три грантови схеми - технологична модернизация на предприятията, покриване на международно признати стандарти и подкрепа за стартиращи иновативни предприятия, Райфайзенбанк предлага на малките и средни фирми инвестиционни и оборотни кредити, които ще покрият нуждите им за подготовка на проекти, за собствено участие, за разходи до възстановяването им със субсидия (мостово финансиране), за плащане на ДДС и др.

  Райфайзенбанк подписа споразумение за сътрудничество с Българска Търговско Промишлена Палата. Целта е да се създаде сигурност за фирмите при изпълнение на одобрени проекти по Еврофондовете, както и предложение към бизнеса за комплексна услуга - от консултация и изготвяне на проект, до обезпечаване на финансирането за стартиране на дейностите.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.