Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Жилищни кредити за поданици на Обединеното кралство и граждани на Ирландия предлага Райфайзенбанк

  19.10.2007
   

  Райфайзенбанк стартира предлагане на жилищни кредити на поданици на Обединеното кралство и граждани на Република Ирландия. С финансиране от банката, чуждестранните физически лица могат да закупят ваканционни имоти, къщи, апартаменти, които са вече изградени или са на етап груб строеж.
  Кредитите се предоставят в лева или евро, срокът на изплащане е до 25 години, като се дава възможност за гратисен период до 12 месеца, по време на който клиентът плаща само лихвата. Банката финансира до 80% от пазарната оценка на имота, ако той вече е завършен и до 70%, ако е на етап груб строеж. Минималната сума на кредита е 5000 евро или равностойността в лева. Няма ограничения в максималната сума.

  Преди месец, Райфайзен предложи на пазара и лизинг на недвижими имоти за чуждестранни граждани, без ограничения за гражданство и принадлежност към конкретна държава. Максималният срок на лизинга е 15 години, при самоучастие между 30 и 40% от стойността на имота, в зависимост от степента на завършеност на обекта.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.