Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  180 награди по 1000 лв. дава Райфайзенбанк за открит депозит

  19.09.2008
   
  • До 7.6% годишна лихва за депозити в лева

  Райфайзенбанк раздава 180 награди по 1000 лева, като в томболата участват всички депозити за физически лица, със срок над 3 месеца (в т.ч. стандартни срочни депозити, Депозит+ и Депозит с Растяща лихва) и минимална сума 1000 лева, евро или щатски долари, открити от 19 Септември до 31 Декември 2008г.
  Наградите ще бъдат теглени в присъствието на нотариус всеки понеделник от 06.10.2008 до 05.01.2009г. Шансът да бъде спечелена наградата е най-голям за клиентите открили депозит в самото начало на кампанията, тъй като веднъж открит депозитът участва във всяко теглене до края на промоцията, в случай че не е прекратен предсрочно. Всеки от 180-те печеливши клиенти ще бъде уведомен лично по телефона, а наградата ще бъде получена по дебитна карта на Райфайзенбанк. В томболата нямат право да участват служители на банката или дъщерните й дружества.
  Клиентите могат да се възползват от промоционалните условия по срочни депозити, които предлагат изгодни лихви от 6.75% год. в лева, 5.00% год. в евро и 4.00% год. в щатски долари (за тримесечен срочен депозит) или от високодоходните Депозит+ (с лихва до 7.60% год. в лева) и Депозит с растяща лихва (с лихва до 12% год. в лева за последното тримесечие).
  Средствата по депозитите са гарантирани от Фонда за гарантиране на влоговете в търговските банки, съгласно действащото законодателство.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.