Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  4% допълнително финансиране по жилищните кредити отпуска Райфайзенбанк

  11.02.2008
   

  Райфайзенбанк отпуска допълнително финансиране в размер до 4% от пазарната оценка на имота на клиентите, взели жилищен кредит.
  Сумата от допълнителното “ЕКСТРА” финансиране е предназначена за покриване на таксите и комисионите, които се дължат във връзка с отпускането на кредита и покупко-продажбата на имота, като първоначалната такса по кредита, местния данък и нотариални такси. По този начин допълнителното финансиране помага на клиентите да посрещнат тежестта от първоначалните плащания при покупката на имот.

  Жилищните кредити на Райфайзенбанк са със срок на изплащане до 30 години, като няма ограничения в техния размер. Клиентите могат да избират валутата на кредита – лева, евро или щатски долари и ползват 12 месечен гратисен период. В допълнение на жилищния кредит те получават международна кредитна карта с предварително одобрен кредитен лимит без такса за първата година, както и международна дебитна карта.

  Клиентите могат да подадат искане за жилищен кредит във всеки от 150-те офиса на Райфайзенбанк, както и в офисите на агенцията за недвижими имоти в жилищните центрове на Райфайзен.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.