Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  50 милиона лева целева кредитна линия за ремонт и обзавеждане предоставя Райфайзенбанк

  21.05.2008
   

  9.95% преференциална лихва до изчерпване на лимита

  50 милиона лева целева кредитна линия отпуска Райфайзенбанк за потребителски кредити за физически лица, нови клиенти, за извършване на ремонти, обзавеждане и други потребителски нужди.

  “Според наше проучване, близо половината от кредитоискателите теглят кредит именно за ремонт, обзавеждане и подобрения в дома, а летните месеци се характеризират с най-голяма активност”, коментира Момчил Андреев, Председател на УС и изпълнителен директор на Райфайзенбанк.
  9.95% годишно е лихвата по новия потребителски кредит за физическите лица с превод на работната заплата по сметка в банката и със закупуване на Пакет «Разплащателна сметка».

  Освен на нови клиенти на банката, целевият кредит за ремонт и обзавеждане ще се предлага и на клиентите, закупили ново жилище чрез агенцията за недвижими имоти Райфайзен Имоти.

  Пакетът «Разплащателна сметка» на банката включва най-често използваните от гражданите в ежедневието им банкови услуги, сред които разплащания, извършване на комунални плащания и др., като те спестяват 5% от фиксираните месечни такси на услугите, включени в него.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.