Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  8.70% лихва по едногодишните депозити в лева предлага Райфайзенбанк

  24.11.2008
   
  • 8.50% годишна лихва по шестмесечните депозити в лева, 6.50% в евро
  • Промоцията по срочните депозити се удължава до 31 декември 2008г.

  Райфайзенбанк увеличава лихвените проценти по едногодишните срочни депозити за физически лица в лева и евро. Промоцията е валидна до края на годината и важи за новооткрити влогове за първия период на депозита. Лихвените проценти за 12-месечните депозити в лева са 8.70% на годишна база, в евро – 6.70% на годишна база.
  В същото време се удължава и промоцията по едномесечните, тримесечните и шестмесечните депозити до 31 декември 2008г.
  Лихвените проценти по шестмесечните депозити в лева са 8.50% на годишна база, в евро 6.50% годишно, а в щатски долари - 3,80% годишно.
  По тримесечните депозити в лева и евро, годишните лихвените проценти достигат 7.50% за депозити в лева, 5.50% за влогове в евро и 3,50% в щатски долари.
  Средствата по депозитите са гарантирани от Фонда за гарантиране на влоговете в търговските банки, съгласно действащото законодателство.
  Всеки клиент открил депозит със срок над 3 месеца до 31 декември 2008г.(в т.ч. стандартни срочни депозити, Депозит+ и Депозит с Растяща лихва) и минимална сума 1000 лева, евро или щатски долари, участва в томбола, в която предстои да бъдат раздадени още 60 награди по 1000 лева. Информация за печелившите може да бъде открита на сайта на банката www.rbb.bg.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.