Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Без лихви и месечни такси с кредитните карти VISA и MasterCard на Райфайзенбанк

  01.09.2008
   
  • Промоцията важи за първите три месеца от издаване на картата

  Райфайзенбанк стартира промоция по кредитните си карти с чип VISA или MasterCard – 0% лихва при теглене на пари в брой, 0% лихва при покупки, като в същото време премахва и месечната такса. Промоцията важи за първите три месеца от издаване на кредитната карта и е за клиенти, подали искане до 1 ноември 2008 г. Като бонус клиентите получават и безплатна застраховка “Живот” за първите три месеца.

  Кредитните чип карти VISA и MasterCard, осигуряващи по-висока степен за защита, могат да се ползват за теглене на пари в брой от банкомат и ПОС терминал в страната и чужбина, за плащания на стоки и услуги в повече от 24 милиона търговски обекта в целия свят. Международните кредитни карти са удобно средство за резервации на хотел, самолетни билети и коли под наем, както и за плащания на стоки и услуги в интернет.

  Кредитните карти на Райфайзенбанк се издават в лева или евро, без поръчителство и без минимален депозит. Клиентите могат да се възползват от гратисен период до 45 дни за покупки с картата, както и от 1% отстъпка от всяко плащане с картата в страната.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.