Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  България представя своята песен на полуфиналите на Евровизия на 22 май

  20.03.2008
   

  В Белград бе изтеглен жребият за полуфиналите на тазгодишната Евровизия. България ще представи своята песен на втория полуфинал, който ще се проведе на 22 май 2008г. Редът на представянето ще бъде обявен на 17 март. Другият полуфинал ще се проведе на 20 май, а финалът на Евровизия ще бъде на 24 май в Белград.

  "Евровизия е много популярно събитие в Централна и Източна Европа, насочено към широк кръг от настоящи и потенциални клиенти в региона”, заяви Майкъл Палцер, Ръководител “Комуникации” в Райфайзен Интернешънъл. Компанията е основен спонсор на 53-тото издание на конкурса. Райфайзен, е една от водещите банкови групи в Централна и Източна Европа има повече от 13 милиона клиенти в региона.
  Евровизия е едно от най-значимите световни събития, заедно с Олимпийските игри и Световното първенство по футбол. За 53 години събитието се превърна в най-гледания телевизионен формат с повече от 200 милиона зрители, дори от страни като Австралия, Канада, Съединените щати и Индия, които не участват в конкурса.
  Първото състезание се провежда в Лугано на 24 май 1956г., като 7 държави, които представят по две песни, участват в конкурсната програма.
  През тази година рекорден брой страни ще вземат участие – 43, като за Азербейджан и Сан Марино това ще бъде първо представяне. За първи път през тази година ще се проведат два полуфинала и ще бъде изпълнена юбилейната 1100-на песен.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.