Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  До 60 000 лв. необезпечен овърдрафт предоставя Райфайзенбанк на лекари, стоматолози и фармацевти

  10.03.2008
   

  Необезпечен овърдрафт до 60 000 лв. предоставя Райфайзенбанк на свободно практикуващите лекари, стоматолози и фармацевти, регистрирани по реда на Закона за лечебни заведения и сключили договор с НЗОК при наличие на осъществявана дейност от най-малко 12 месеца. Кредитът се отпуска по опростена процедура, като клиентите получават отговор на искането си до 24 часа след предоставяне на необходимата информация.

  Необезпеченият овърдрафт се предлага в лева или евро както на нови, така и на съществуващи клиенти на банката. Задължително условие за получаване на необезпечения овърдрафт за медици е плащанията от страна на здравната каса за осъществените от тях дейности да се извършват по открита сметка в Райфайзенбанк.

  Новият банков продукт дава възможност на свободнопрактикуващите медици за по-голяма гъвкавост при опериране с паричните средства, като им позволява да усвоят веднага финансирането при нужда от средства и да погасяват когато и колкото могат, без да бъдат санкционирани за това.

  Необезпеченият овърдрафтът се предоставя по разплащателна сметка и може да се използва за покриване на временен недостиг на оборотни средства, при обслужване на текущи плащания, свързани с дейността на клиентите.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.