Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Финансиране до 100% с Овърдрафт за земеделци от Райфайзенбанк

  09.06.2008
   

  Овърдрафтът е предназначен за земеделски производители, кандидатствали за субсидия по Схемата за единно плащане на площ /СЕПП/ на Европейския съюз

  Райфайзенбанк предлага до 100% финансиране от очакваната субсидия за земеделци, кандидатствали по Схемата за единно плащане на площ /СЕПП/ на Европейския съюз. Чрез овърдрафта банката предоставя на земеделските производители до пълния размер на одобрената субсидия, като срокът за погасяване е 12 месеца.

  Овърдрафтът позволява на земеделските стопани свободно теглене и внасяне на суми, в зависимост от техните нужди, без ограничение в максималния размер, като се предоставя срещу залог върху вземане на субсидията. Кандидатите трябва да представят документ, който удостоверява размера на одобрената субсидия по СЕПП, както и да имат открита сметка в банката. Погасяването на кредита се извършва след получаване на средствата по програмата от ЕС.

  Мобилните кредитни центрове на Райфайзенбанк посещават селскостопанските райони и съдействат на земеделските производители, на място, за подаване на документи за специализирания кредит, като максимално улесняват кандидатите за субсидия. Подробна информация за продукта и местоположението на мобилните кредитни центрове на банката може да се получи на телефон 0700 10 000 (БТК), 1721 (М-тел и Глобул) или на сайта www.rbb.bg.

  Заедно с овърдрафта, земеделците получават безплатно едногодишен пакет "Инициатива +" с фирмена сметка без разходи за откриване и поддръжка, дебитни карти Maestro и Visa без такси за издаване, ПОС терминали без такса за издаване и поддръжка, освобождаване от такси за вноски и теглене на каса до 5000 лв., както и интернет банкиране без такса за инсталация и поддръжка.

  Освен специализирания овърдрафт по програмата за единно плащане на площи, Райфайзенбанк предлага и до 100% финансиране при покупка на селскостопанска техника, с помощта на специализиран продукт “Агрокредит”, насочен към бенефициенти по Програмата за развитие на селските райони към Министерството на земеделието.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.