Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Нов гъвкав депозит на Райфайзенбанк с лихва от 11% за втория период

  08.12.2008
   

  Райфайзенбанк стартира предлагането на нов гъвкав 3-месечен депозит «3+3», който позволява да бъде подновявен за още един период от 3 месеца, като във втория период лихвата достига 11% за депозити в лева и 9% за евро. За първия период на новия депозитен продукт лихвата на годишна база е 7% за депозити в лева и 5% за депозити в евро.

  В края на 3-те месеца, клиентите на депозитния продукт “3+3” могат да удължат депозита си, като имат възможност както да изтеглят, така и да довнасат средства за втория период. Сумата на довнесените средства не може да надвишава първоначалния размер на депозита, като върху цялата депозирана сума за втория период се начислява по-високата лихва от 11% за лева и 9% за евро. В случай, че потребител на новия депозит остави средствата си след падежна дата в края на 3-те месеца, депозитът автоматично се подновява за още един тримесечен период, по време на който се начислява по-високата лихва.

  Минималната сума за откриване на новия гъвкав депозит «3+3» на Райфайзенбанк е 500 лева или 250 евро. След изтичане на двете тримесечия, депозитът се подновява автоматично с лихва като по стандартен 3-месечен депозит.

  Всеки клиент, който до края на годината открие депозит “3+3” или друг депозит на банката с минимална сума 1000 лева, евро или щатски долари със срок над 3 месеца, участва в томбола с награди от по 1000 лв. 140 са вече наградените клиенти на банката, като предстои в томболата да бъдат изтеглени имената на още 40 клиенти с депозити, открити по време на кампанията. Информация за печелившите може да бъде открита на сайта на банката www.rbb.bg.
  Средствата по депозитите са гарантирани от Фонда за гарантиране на влоговете в търговските банки, съгласно действащото законодателство.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.