Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Нов Пакет Разплащателна сметка за физически лица пуска Райфайзенбанк

  24.04.2008
   

  Райфайзенбанк пуска нов пакет “Разплащателна сметка” за физически лица, който се състои от набор финансови услуги и продукти с преференциални условия. Новият пакет включва най-често използваните от гражданите в ежедневието им банкови услуги, сред които разплащания, извършване на комунални плащания и др.

  За да се възползват от услугата пакет “Разплащателна сметка”, клиентите не дължат първоначална такса за откриване. Те спестяват 5% от фиксираните месечни такси на услугите, включени в него. По разплащателната сметка в пакета банката начислява преференциална годишна лихва. Пакетът включва:

  • 3 броя безплатни комунални плащания на месец, безплатно издаване и поддръжка на международна дебитна карта Visa Electron,
  • 3 безплатни транзакции с картата месечно на територията на страната и
  • 3 безплатни SMS известия на месец към извършените транзакции с дебитната карта, като клиентите, ползващи пакета не дължат и такса за регистрация на услугата SMS известия. Месечният абонамент за всички услуги, включени в пакет “Разплащателна сметка” е 2.80 лв.

  При нужда от финансиране клиентите ползват отстъпки от действащите лихвени проценти за потребителски и ипотечни кредити и по индивидуален овърдрафт. Новият пакет “Разплащателна сметка” на Райфайзенбанк (България) ЕАД дава възможност за безплатно ползване на интернет банкиране в Райфайзен Онлайн.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.