Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзен откри Жилищен център и в Плевен

  04.04.2008
   

  Това е осмият Райфайзен Жилищен център за предлагане и финансиране на имоти

  Райфайзенбанк отваря първия в Плевен комплексен център за брокерство и кредитиране на недвижими имоти – Райфайзен Жилищен център, заедно с офис на агенцията за недвижими имоти "Райфайзен имоти" ЕООД.

  Жилищният център предлага на плевенчани консултиране, финансиране и посредничество при покупко-продажба, извършване на пазарна оценка, застраховане и правно обслужване на сделки с недвижими имоти. Услугата дава възможност “под един покрив” да бъде избрано жилище или бизнес имот, и предоставя пълен набор от възможности за финансирането му – чрез кредит или лизинг.

  Райфайзенбанк има 4 офиса в Плевен, както и специализиран център за обслужване на малки фирми и хора със свободни професии.
  ***

  Райфайзен Имоти ЕООД, агенцията за недвижими имоти, която е 100% собственост на Райфайзенбанк (България) ЕАД е създадена през 2007г. Тя е универсална агенция, предлагаща възможности за покупко-продажба, отдаване под наем и наемане, както на жилищни, така и на бизнес имоти. Агенцията има осем офиса в цялата страна, разположени в Жилищните центрове на Райфайзен.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.