Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзен откри Жилищен център и в Русе

  18.06.2008
   
  • Деветият Райфайзен Жилищен център за предлагане и финансиране на имоти
  • 10 години Райфайзен в Русе
  • 9.95% преференциална лихва по потребителските кредити за ремонт и обзавеждане

  Райфайзенбанк отваря първия в Русе комплексен център за брокерство и кредитиране на недвижими имоти – Райфайзен Жилищен център, заедно с офис на агенцията за недвижими имоти "Райфайзен Имоти".
  Жилищният център предлага консултиране, финансиране и посредничество при покупко-продажба, извършване на пазарна оценка, застраховане и правно обслужване на сделки с недвижими имоти. Услугата дава възможност “под един покрив” да бъде избрано жилище или бизнес имот и предоставя пълен набор от възможности за финансирането му – чрез кредит или лизинг.
  “Анализите ни сочат, че стабилното търсене на ипотечни кредити и недвижими имоти се запазва, както и плановете на домакинствата за собствено жилище или ремонт и обзавеждане.”, заяви Момчил Андреев, директор на Райфайзен за България и Председател на УС на Райфайзенбанк.
  Банката предоставя потребителски кредити за физически лица, нови клиенти, за извършване на ремонти, обзавеждане и други потребителски нужди, като лихвата е 9.95% при превод на работната заплата по сметка в банката и при закупуване на Пакет «Разплащателна сметка». Освен на нови клиенти на банката, целевият кредит за ремонт и обзавеждане се предлага и на клиентите, закупили ново жилище чрез агенцията за недвижими имоти Райфайзен Имоти. В допълнение на това Райфайзенбанк вече финансира до 100% от стойността на закупуваното жилище, като по този начин клиентът може да купи желания жилищен имот без да има собствени средства.

  Откриване на Жилищен център в Русе

  Председателят на Управителния съвет и Изпълнителен директор на Райфайзенбанк Момчил Андреев и кметът на град Русе Божидар Йотов прерязват лентата на новия Райфайзен Жилищен център в Русе

  Откриването на Жилищния център съвпада с десетата годишнина на Райфайзен в Русе. Банката има 4 офиса в града и общо 9 в региона (Силистра, два в Разград, Бяла, Кубрат, Дулово), като 145 служители обслужват над 28 000 клиенти.
  Към края на март 2008г., сумата на отпуснатите кредити в региона надхвърля 244 милиона лева, което представлява ръст от 11.4%, в сравнение с края на 2007г., а привлечените депозити възлязоха на 63 млн. лева.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.