Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк и AVON Cosmetics пускат кобрандирана кредитна карта

  19.09.2008
   

  Новата карта Avon MasterCard с безплатна застраховка в подкрепа на кампанията на AVON срещу рака на гърдата

  Райфайзенбанк (България) и AVON Cosmetics България пускат кобрандирана международна кредитна карта AVON MasterCard специално за представителите на козметичната компания. С кредитната карта AVON MasterCard представителите на AVON постоянно разполагат със средства за своята дейност и за ежедневни нужди, както в страната, така и в чужбина.

  „Стратегията за бизнес развитие на AVON Cosmetics България е чрез сключването на стратегически партньорства да поставя на още по-високо ниво обслужването на своите Представители. За партньор в този проект ние поканихме Райфайзенбанк, които притежават богат опит и напълно отговарят на високите ни изисквания за професионализъм при обслужването на клиентите”, каза Владимир Борачев, Генерален директор на AVON България, Албания, Македония.

  Кобрандираната карта AVON MasterCard, разработена от Райфайзенбанк, е уникален картов продукт, създаден изцяло според нуждите на потребителите, към които е насочен – представителите на AVON. Картодържателите на AVON MasterCard получават специални преференции при ползване на картата. Съвременната жена – представител на козметичната компания може да избира между 2 специално разработени дизайна на кредитната карта, които да отговарят максимално на нейния вкус и идентичност. Освен за плащания към AVON картата AVON MasterCard може да се ползва и за покупки в страната, чужбина, интернет, за тегления, за резервации.

  “Райфайзенбанк за пореден път създава финансов продукт за специализирана аудитория. Отново два големи бранда се обединяват, за да посрещнат специфичните нужди на клиентите”, коментира Момчил Андреев, председател на УС и изпълнителен директор на Райфайзенбанк.

  “Това е втората кобрандирана карта, която пуска Райфайзенбанк след кобрандираната кредитна карта BILLA - Visa Classic, която е предназначена за редовните и лоялни клиенти на BILLA”, коментира Мариела Атанасова, Началник отдел Банкови карти. “След като в началото на миналата година Райфайзенбанк приключи разработката и пусна на пазара всички основни видове кредитни карти – MasterCard Standard и Gold, Visa Classic и Gold, MasterCard Business за малки и средни предприятия, банката започна да се насочва към създаване на по-специализирани картови продукти за по-тесен кръг клиенти, с цел да отговори на техните специфични очаквания”, допълни Атанасова.

  „След успешния старт на съвместния ни проект „С Грижа за общуването” с мобилния оператор Глобул, ние сме убедени, че с новата AVON MasterCard предоставяме на своите Представители ексклузивна кредитна карта, с която от наближаващата 2009г. ще имат възможност да плащат своите поръчки към AVON oнлайн в сайта на компанията. Като най-голямата компания за директни продажби в света и в България, ние притежаваме уникален търговския подход. За да представим картата на нашите Представители по най-мащабния и интригуващ начин - ние ще проведем конференции в над 30 града на България за един месец, ще срещнем и ще обучим нашите Представители как най-добре да се възползват от нейните предимства”, допълни Емилия Радивоева, Директор на Отдел Бизнес Развитие на AVON България, Албания, Македония.

  Като част от кампанията на AVON срещу рака на гърдата “От любов към живота” притежателите на AVON MasterCard получават безплатна застраховка от Застрахователна компания Уника, при диагностициране на болестта, в размер на 1 000 лв.

  ***

  АVON е създадена преди 122 години и е водеща световна козметична компания с почти 9 милиарда годишен приход. Като най-голямата в света компания за директни продажби АVON присъства на повече от 100 пазара чрез своите над 5,5 милиона независими Представители. Продуктовата линия на АVON се състои от козметични продукти, бижута и облекла и включва добре познатите козметични серии: AVON Color, Anew, Skin-So-Soft, AVON Solutions, Advance Techniques, AVON Naturals и други.

  ***

  Райфайзенбанк (България) ЕАД е основана през 1994 г. Банката е 100% собственост на Райфайзен Интернешънъл Банк-Холдинг АГ, компанията управляваща дъщерните дружества на Райфайзен Централбанк, Австрия (РЦБ) в Централна и Източна Европа (ЦИЕ). 17 пазара от развиващия се регион на Европа са покрити от дъщерни банки, лизингови компании, представителен офис и многобройни доставчици на финансови услуги. Над 14 милиона клиенти са обслужвани от повече от 3000 банкови офиси. Райфайзен Интернешънъл е собственост на Райфайзен Централбанк, Австрия, която притежава 68.5 процента от компанията. Останалата част се търгува на Виенската фондова борса.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.