Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк откри 9 нови офиса през месец април

  29.05.2008
   
  • Клоновата мрежа на банката достигна 166 офиса
  • 37 точки на продажба в София

  Само през месец април 2008г. Райфайзенбанк откри 9 нови офиса в цялата страна, като по този начин клоновата мрежа на банката достигна 166 точки на продажба.
  Банката стъпва за първи път в Банско, Исперих, Левски и Пирдоп. В Плевен се откри пети офис, в Хасково трети, а в Стара Загора - четвърти, който освен традиционните банкови услуги предлага приоритетно обслужване на фирмите в корпоративния център и частно банкиране в специално обособени зони.
  В столицата Райфайзенбанк вече има 37 клона, след като врати отвориха офисите на бул. В. Левски и бул. Гоце Делчев.
  «Експанзията на клоновата мрежа ни позволява да продължим да разширяваме динамично клиентската си база, като в същото време близостта до клиента ни дава възможност да предлагаме както широка гама от банкови продукти и услуги, така и лизинг, управление на активи, застрахователно посредничество, факторинг и частно банкиране», заяви Момчил Андреев, Председател на УС и Изпълнителен директор на Райфайзенбанк.
  Офисите на Райфайзенбанк предлагат всички банкови услуги за корпоративни и институционални клиенти, малки и средни предприятия и физически лица, включващи кредити за малкия и среден бизнес, потребителски кредити за физически лица, ипотечни кредити, депозити, разплащателни сметки и дебитни и кредитни карти за граждани и фирми, валутни операции и сделки с ценни книжа, електронно и онлайн банкиране, международни парични преводи, както и услугите на дъщерните дружества на Райфайзенбанк.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.