Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк предлага финансиране и разработване на проекти на бенефициентите на “Програмата за развитие на селските райони” на Европейския съюз

  08.04.2008
   
  • 100% финансиране на закупуване на земеделска техника с Агрокредит от Райфайзенбанк

  Заедно със стартирането на първите мерки за безвъзмездно финансиране на Програмата за развитие на селските райони, Райфайзенбанк (България) ЕАД предлага на земеделските производители “Агрокредит” за закупуване на селскостопанска техника. Банката финансира до 100% от стойността на техниката с възможност за финансиране на ДДС. Кредитът е със срок на изплащане 5 години, като се предвижда възможност за гратисен период. Клиентите на Банката, които се възползват от Агрокредит получават пакет “Инициатива+”, който им дава възможност за банково обслужване на преференциални цени.
  Земеделските производители могат да кандидатстват с проекти за закупуване на селскостопанска техника по Мярка 121 “Модернизиране на земеделски стопанства”. Специализираното консултантското звено на Райфайзенбанк по европейски програми допълнително улеснява селскостопанските производители, като им предлага разработване на проекти, с които да кандидатстват по Програмата. Експертите на Банката вече финализират подготовката на първите проекти по “Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г.”

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.