Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк продължава промоцията по Кредит Енергийна ефективност до края на август

  21.07.2008
   

  Райфайзенбанк удължава промоционалната кампания на кредит “Енергийна ефективност” за граждани, в рамките на която всеки подал искане за кредит до 31 август 2008г., е освободен от такса за разглеждане на документи. По време на промоцията клиентите ще получат отстъпка до 60% от еднократната комисионна за управление на кредита.

  Клиентите по кредит “Енергийна ефективност” получават безвъзмездна помощ до 2 000 евро след приключване на енергоспестяващите проекти – подмяна на дограма, изолации и др. Домакинствата могат да си върнат до 20% от направените за съответната дейност разходи. При финансиране на половината или повече от половината от домакинствата в една сграда, размерът на безвъзмездната помощ нараства до 30% от направените разходи.

  До края на лятото всеки клиент може да кандидатства за повече от един кредит "Енергийна ефективност", като проектите трябва да бъдат за едно и също жилище и от една и съща банка. Клиентите на банката, ползващи кредит Енергийна ефективност получават и бонус – кредитна карта с предварително одобрен лимит и без такса за първата година. За служителите на корпоративните и институционалните си клиенти банката има специално разработени предложения.

  С кредит “Енергийна ефективност” от Райфайзенбанк гражданите могат да финансират покупка и монтаж на: PVC, алуминиева или дървена дограма, изолации, отопление на биомаса, слънчеви колектори, газови котли, термопомпени системи. Райфайзенбанк има подписани споразумения за сътрудничество с над 100 фирми, предлагащи на клиентите услуги и решения за подобряване на енергийната ефективност.

  Кредит Енергийна ефективност се предоставя от Райфайзенбанк в рамките на общата Програма на Европейската банка за възстановяване и развитие /ЕБВР/, стартирала през 2005г. за български финансови институции, предвиждаща да се кредитират проекти на частни лица за енергийна ефективност. Средствата за безвъзмездната помощ са осигурени от Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) и Международния Фонд Козлодуй.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.