Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк стартира изцяло обновения си сайт

  29.07.2008
   

  Сайтът се посещава от над 8000 интернет потребители всеки ден. Улеснената навигация предоставя бърз достъп до търсената информация

  Райфайзенбанк изцяло обнови уебсайта си, достъпен на адрес www.rbb.bg. Новият дизайн е създаден съгласно корпоративния дизайн на Групата Райфайзен и напълно отговаря на съвременните изисквания на глобалната мрежа. Уебсайтът е двуезичен, на български и на английски език, съдържа над 3000 подстраници информация за продуктите, услугите и структурата на Райфайзенбанк, и ежедневно се посещава от над 8000 интернет потребители. Удобната навигация предоставя лесен достъп до търсената информация, а потребителите още от началната страница могат да се запознаят с най-актуалните предложения и промоции на банката, както и с новостите във финансовата институция.

  За нуждите на бизнеса началната страница на обновения уебсайт на Райфайзенбанк съдържа линк към месечния макроикономически анализ, разработен от звеното за анализи на Райфайзенбанк, както и към ежедневния пазарен бюлетин на специалистите на банката. В раздел “Кариери” търсещите работа могат да видят свободните позиции в банката и дъщерните й дружества, и възможността за стажове във финансовата институция.

  На началната страница гражданите и фирмите имат лесна връзка към услугата “Райфайзен електронни извлечения”, където те получават електронен достъп до всичките си банкови документи. Ползвайки услугата Електронни извлечения, клиентите разполагат с безплатен 24-часов достъп до цялата си банкова документация – банкови извлечения, входящи и изходящи SWIFT съобщения, платежни нареждания и известия по кредити.

  Сайтът предлага връзка към системата за електронно банкиране Райфайзен Онлайн, която предоставя достъп до паричните средства навсякъде и по всяко време, като гарантира надеждност и сигурност при извършване на финансови транзакции. С услугата Райфайзен Онлайн клиентите на банката имат възможност удобно и лесно да извършват безкасови парични преводи, да извършват плащания за комунални услуги, да проверяват движението по банковите си карти, да получават основна информация за своите депозити и кредити.

  От началната си страница сайтът www.rbb.bg предоставя и връзки към свързаните с банката дружества – Райфайзен Имоти, Райфайзен Асет Мениджмънт, Райфайзен Факторинг, Райфайзен Лизинг, Райфайзен Застрахователен Брокер, както и към Райфайзен Интернешънъл.
  ***
  Райфайзенбанк (България) ЕАД е основана през 1994 г. Банката е 100% собственост на Райфайзен Интернешънъл Банк-Холдинг АГ, компанията управляваща дъщерните дружества на Райфайзен Централбанк, Австрия (РЦБ) в Централна и Източна Европа (ЦИЕ). 17 пазара от развиващия се регион на Европа са покрити от дъщерни банки, лизингови компании, представителен офис и многобройни доставчици на финансови услуги. Над 14 милиона клиенти са обслужвани от повече от 3000 банкови офиси. Райфайзен Интернешънъл с собственост на Райфайзен Централбанк, Австрия, която притежава 68.5 процента от компанията. Останалата част се търгува на Виенската фондова борса.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.