Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк усвои напълно кредитна линия от 15 млн. евро на банковата група КфВ за финансиране на малки и средни предприятия

  26.06.2008
   

  С финансирането по кредитната линия са осъществени 569 инвестиционни проекта и са създадени над 500 работни места

  Райфайзенбанк (България) ЕАД напълно и предсрочно усвои кредитната линия, предоставена по схемата за финансиране на малки и средни предприятия от германската банкова група Кредитанщалт фюр Видерауфбау (КфВ), с подкрепата на Банката за развитие на Съвета на Европа и Европейския съюз. С кредитната линия, в размер на 15 млн. евро, бяха финансирани инвестиционни проекти на малки и средни предприятия и хора със свободни професии.

  Това е четвъртата целева кредитна линия от КфВ, отпусната в допълнение на подписаната през 2004 г. кредитна линия, като са финансирани общо 569 инвестиционни проекта на стойност 19.9 млн. евро и са създадени над 500 работни места.

  Райфайзенбанк е сред водещите банки в кредитирането на малки и средни предприятия в България. През първото тримесечие на 2008г. Райфайзенбанк затвърди позицията си на една от водещите банки в кредитирането на малките и средни предприятия в България. Спрямо първото тримесечие на 2007 г., към 31 март 2008г. кредитите в този сегмент отбелязаха ръст от 64.62% и достигнаха 1.63 млрд. лева.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.