Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк взе наградата за отлично качество на платежните нареждания в евро на Дойче Банк

  18.08.2008
   

  Райфайзенбанк получи наградата за отлично качество на платежните нареждания в евро (EUR Straight-Through Processing (STP) Excellence Award 2007) на Дойче Банк за четвърта поредна година. Наградата се присъжда за изключително качество на международните разплащания, като Райфайзенбанк е постигнала над 99% правилно форматирани разплащания, което е допринесло за бързото им изпълнение от Дойче Банк.

  В края на първото полугодие на 2008 г. Райфайзенбанк отчете увеличение на разплащанията в чуждестранна валута с 33.25% в сравнение със същия период на предходната година, като въпреки увеличението запази високото качество на извършваните операции. Това е причината банката да затвърди позициите си на предпочитана банка за разплащания в чужбина от гражданите и фирмите и да получи наградата на Дойче Банк.

  Наградата на Дойче Банк е поредното признание за Райфайзенбанк, която през 2004 г. бе отличена със сертификат за качество от Американ Експрес. През месец юли 2008 г. Райфайзенбанк получи и престижната награда Банка на годината на в. Пари, както и наградата за “Най-добра банка на дълговия пазар в България” на британското списание Юромъни.
  ***
  Райфайзенбанк (България) ЕАД е основана през 1994 г. Банката е 100% собственост на Райфайзен Интернешънъл Банк-Холдинг АГ, компанията управляваща дъщерните дружества на Райфайзен Централбанк, Австрия (РЦБ) в Централна и Източна Европа (ЦИЕ). 17 пазара от развиващия се регион на Европа са покрити от дъщерни банки, лизингови компании, представителен офис и многобройни доставчици на финансови услуги. Над 14 милиона клиенти са обслужвани от повече от 3000 банкови офиси. Райфайзен Интернешънъл с собственост на Райфайзен Централбанк, Австрия, която притежава 68.5 процента от компанията. Останалата част се търгува на Виенската фондова борса.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.