Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Услугата “Комунални плащания” на Райфайзенбанк – още по-удобна

  11.02.2008
   

  Банката предлага на домакинствата автоматично заплащане и на сметките за газ към Овергаз

  Райфайзенбанк /България/ ЕАД и Овергаз Инк. подписаха договор, който ще позволи на клиентите на газовата компания от месец март да заплащат сметките си за изразходваното гориво автоматично, чрез услугата “Комунални плащания” на Райфайзенбанк. Банката извършва плащането на задълженията вместо клиентите, като то се осъществява от наличните средства по открита левова разплащателна сметка на клиента в Райфайзенбанк, като за всяка платена сметка, той може да получава подробна информация по e-mail.

  За да се ползва услугата “Комунални плащания” е необходима еднократна регистрация в един от 150-те клона на банката и наличието на разплащателна сметка в лева. Клиентите могат да направят плащания на произволен брой домакинства към доставчиците. Райфайзенбанк дава възможност за автоматично плащане на сметки към доставчици на газ, ток, парно, вода, домашни и мобилни телефони и други задължения.

  “Извършването на плащания автоматично, чрез услугата “Комунални плащания” на Райфайзенбанк набира популярност сред българските домакинства, тъй като тя намалява значително разходите на клиентите и същевременно спестява време”, коментира Ани Ангелова, изпълнителен директор на Райфайзенбанк с ресор “Банкиране на дребно”. “С подписването на договора с нашите партньори от Овергаз Инк. улесняваме нашите клиенти и добавяме допълнителна стойност към банковия продукт”, допълни тя.

  „Услугата „Комунални плащания” ще улесни значително финансовите ни взаимоотношения с нашите клиенти. Само с еднократно попълване на бланка за съгласие и без допълнителна намеса, потребителите на природен газ ще могат да бъдат сигурни в редовното и навременно плащане на техните сметки.”, коментира Ангел Иванов, директор „Корпоративни финанси” на „Овергаз Инк.” АД.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.