Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  1% кешбек за всички покупки с кредитни карти VISA Classic и VISA Gold на Райфайзенбанк

  16.04.2009
   

  Райфайзенбанк възстановява на своите картодържатели 1% кешбек от всички покупки в страната, извършени с кредитни карти VISA Classic и VISA Gold. 2% кешбек възстановява Райфайзенбанк за покупки в магазините Билла с кобрандираната кредитна карта Billa-VISA Classic до края на промоцията. Банката възстановява сумата на кешбека от стойността на направените през месеца покупки и плащания с издаденитете от нея кредитни карти VISA в края на всеки календарен месец, за периода на кампанията.

  По време на промоционална кампания, която продължава до 31 май 2009г., Visa Europe предоставя всеки ден по три награди от по 400 лв. на свои картодържатели, направили покупка в търговските обекти със своите кредитни или дебитни карти Visa. Условието за включване е плащане с карта Visa, издадена от която и да е банка на ПОС терминал в България и онлайн транзакции, с изключение на международните, като няма изискване за минимална стойност на покупката.

  Тегленето на имената на печелившите картодържатели се извършва всеки четвъртък в присъствието на нотариус. В седмичния жребий участват всички плащания, извършени през всеки един ден от предходната седмица, като клиентът участва с всяка своя транзакция, а Банката, издала картата, съвместно с VISA информира печелившия. Клиентите могат да получат информация за условията на кампанията на интернет страницата на Райфайзенбанк www.rbb.bg, на телефона на Кол Центъра на банката 0700 10000 за БТК и 1721 за Мтел и Глобул, както и на сайта на VISA за България - www.visabg.com.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.