Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  2% отстъпка от лихвата по кредити за енергийна ефективност в евро предлага Райфайзенбанк

  03.06.2009
   
  • Промоция до 15 август 2009г.

  Райфайзенбанк предлага промоционални условия по кредит “Енергийна ефективност” за граждани, като прави 2% отстъпка от лихвения процент в евро от стандартните условия. По-ниската лихва е валидна за подадени искания за кредит до 15 август 2009г.

  Клиентите по кредита имат възможност да получат безвъзмездна помощ до 2 000 евро след приключване на енергоспестяващите проекти – подмяна на дограма, полагане на изолации и др. Домакинствата могат да си върнат до 20% от направените за съответната дейност разходи финансирани с кредит по програмата. При финансиране на половината или повече от половината от домакинствата в една сграда, размерът на безвъзмездната помощ нараства до 30% от направените разходи.

  С кредит “Енергийна ефективност” от Райфайзенбанк клиентите могат да финансират покупка и монтаж на: PVC, алуминиева или дървена дограма, изолации, отопление на слънчеви колектори, газови котли, биомаса или термопомпени системи (конверторни климатици).

  Кредит Енергийна ефективност се предоставя от Райфайзенбанк в рамките на общата Програма на Европейската банка за възстановяване и развитие /ЕБВР/ за български финансови институции, предвиждаща да се кредитират проекти на частни лица за енергийна ефективност. Средствата за безвъзмездната помощ са осигурени от Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) и Международния Фонд Козлодуй.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.