Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Депозит ТОП 3 на Райфайзенбанк гарантира лихвa сред трите най-високи на пазара

  28.05.2009
   
  • Райфайзенбанк следи обявените лихвени проценти на банките и гарантира лихва сред трите най-високи на пазара
  • Тримесечен депозит в лева и евро

  Райфайзенбанк започва предлагането на нов спестовен продукт за физически лица - тримесечен «Депозит ТОП 3» в лева и евро, който е разработен специално, за да отговори на нуждите на клиентите от краткосрочни депозити с високи лихви. Новият депозит гарантира на клиентите лихва сред трите най-високи на пазара за тримесечни депозити, като тя е фиксирана за целия период на депозита. При определяне на лихвените проценти за “Депозит ТОП 3”, Райфайзенбанк следи официалните оферти за тримесечни срочни депозити на физически лица за суми до 100 000 лева и 50 000 евро, обявени на интернет страниците на банките с най-големи пазарни дялове, които съвкупно формират 80% от пазара на депозитите на физически лица, според статистиката на БНБ към последното календарно тримесечие. Всяка седмица Райфайзенбанк актуализира лихвения бюлетин по депозита, на базата на лихвите, обявени на сайтовете на банките, за да гарантира една от трите най-високи лихви, предлагани в настоящия момент на пазара.
  ”Депозит ТОП 3” гарантира лихвен процент, който е сред трите най–високи лихви на пазара за тримесечен срочен депозит при откриване и при първото подновяване на влога. Тази седмица, според лихвения бюлетин за “Депозит ТОП 3” за физически лица годишният лихвен процент при откриване на депозит е 8.15% в лева и 6.60% в евро. Минималната сума за откриване е 100 лева или 100 евро, като няма ограничение на довнасяне на средства на падеж.

  Депозитите в Райфайзенбанк (България) са гарантирани чрез участието на банката във Фонда за гарантиране на влоговете, съгласно действащото законодателство.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.