Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Информация за физическите лица потребители на активното банкиране Райфайзен Онлайн

  09.11.2009
   

  Уважаеми Клиенти,

  Уведомяваме Ви, че с оглед на допълнително увеличаване на сигурността при ползване на Райфайзен Онлайн, считано от 1 декември 2009 г. осъществяването на активни транзакции от физически лица през Райфайзен Онлайн ще е възможно единствено чрез подписване с цифров сертификат в комбинация с хардуерно устройство - Токен или с УЕП (Универсален електронен подпис).

  В тази връзка считано от 6 ноември 2009 г. предлагаме на всички клиенти физически лица закупуването на Токен на преференциална цена от 16,90 лв. с ДДС.

  Токенът е хардуерно устройство, което повишава сигурността на транзакциите в интернет посредством генериране на уникални цифрови кодове за потвърждение на транзакциите. Токенът е външно устройство и не изисква инсталация на компютъра на потребителя или други специални настройки. Ползването на Токен е възможно след въвеждане на персонална идентификация с ПИН код.

  Токен можете да закупите във всеки от офисите на Райфайзенбанк.

  Универсалният Електронен Подпис (УЕП) от Банксервиз AД може да заявите онлайн като се регистрирате с име и парола в Райфайзен онлайн и изберете меню Сертификати - УЕП – Заявка.

  Райфайзебанк България Ви предоставя възможността да получите УЕП на Банксервиз АД във всички клонове на банката в страната по цени с включено ДДС:

  • Комплект смарт-карта и карточетец – 36 лв.
  • Издаване на удостоверение за УЕП с абонамент за 1 год.– 30 лв. 
  • За тези от Вас, които притежават смарт-карта и/или карточетец: Запис на УЕП върху смарт карта (която не е от B-Trust) – 6 лв.

  Клиенти, притежаващи УЕП, закупен от други дружества, предоставящи удостоверителни услуги, различни от Банксервиз АД, могат да ги използват за банкиране с Райфайзен Онлайн.

  Освен за извършване на активни операции в Райфайзен Онлайн , Вие можете да използвате УЕП за обмяна на документи с държавните органи и органите за местно самоуправление.

  За повече информация можете да се обърнете към обслужващия ви офис или информационния център на банката на телефони: 0700 10 000 (vivacom) на цената на градски разговор и 17 21 (МТел и Глобул) без увеличение на тарифата.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.