Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Лихвите по тримесечните депозити в лева и евро остават непроменени, отчита Депозит ТОП 3 на Райфайзенбанк

  08.06.2009
   

  Лихвите по тримесечните депозити в лева и евро остават непроменени през последната седмица, отчита Депозит ТОП 3 на Райфайзенбанк, чийто лихвен процент се базира на офертите за срочни депозити, обявени от банките.

  При определяне на лихвените проценти за Депозит ТОП 3 Райфайзенбанк следи официалните оферти за тримесечни срочни депозити на физически лица за суми до 100 000 лева и 50 000 евро, обявени на интернет страниците на банките с най-големи пазарни дялове, които съвкупно формират 80% от пазара на депозитите на физически лица, според статистиката на БНБ към последното календарно тримесечие.

  Всяка седмица Райфайзенбанк актуализира лихвения бюлетин по депозита, на базата на лихвите, обявени на сайтовете на банките, за да гарантира една от трите най-високи лихви, предлагани в настоящия момент на пазара.

  “През изминалата седмица не се наблюдават съществени промени на пазара на тримесечни депозити, поради което и лихвените проценти за Депозит ТОП 3, определени от Райфайзенбанк остават непроменени - 8.25% в лева и 6.60% в евро”, коментира Момчил Андреев, Председател на УС и Изпълнителен директор на Райфайзенбанк.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.