Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Михаил Атанасов поема ръководството на отдел Ликвидност и инвестиции в Райфайзенбанк

  29.04.2009
   

  От 21 Април 2009г. Михаил Атанасов, Главен изпълнителен директор на Райфайзен Асет Мениджмънт, ще оглави отдел ,,Ликвидност и инвестиции” на Райфайзенбанк (България) ЕАД. Михаил Атанасов ще продължи да бъде член на Управителния съвет на управляващото дружество на Райфайзенбанк, а оперативното ръководство се поема от досегашния изпълнителен директор Александър Леков и от ръководителя отдел “Продажби” Росен Генев.

  Г-н Атанасов работи в Райфайзен Асет Мениджмънт от март 2006г., като последователно е заемал длъжностите Старши Портфолио мениджър, ръководител отдел “Управление на портфейли”, Изпълнителен Директор с ресор инвестиционна дейност и Главен изпълнителен директор.

  Михаил Атанасов има повече от десетгодишен опит на българския и международните парични и капиталови пазари, както и в областта на професионалното управление на активи. Той има магистърска степен по финанси от УНСС. Притежава сертификат за брокер на ценни книжа и сертификат за инвестиционен консултант. Владее английски и руски език.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.