consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna
Отдел Комуникации
Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg
Райфайзенбанк е сред водещите универсални банки в страната, предлагаща банкови услуги във всички сегменти – корпоративно и инвестиционно банкиране, малки предприятия и услуги за физически лица.
РазгледайТърсите динамична и предизвикателна работа в банковата сфера? Заповядайте при нас.
РазгледайВажна и любопитна информация от света на Райфайзенбанк, предназначена за нейните клиенти, партньори и приятели - новини, галерия и анализи.
РазгледайБанката е изградила и следва политика за социална отговорност, която е залог за ясни и прозрачни взаимоотношения във всички сфери на бизнеса и обществения живот.
РазгледайСтраници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.
История на последно преглежданите страници
От 21 Април 2009г. Михаил Атанасов, Главен изпълнителен директор на Райфайзен Асет Мениджмънт, ще оглави отдел ,,Ликвидност и инвестиции” на Райфайзенбанк (България) ЕАД. Михаил Атанасов ще продължи да бъде член на Управителния съвет на управляващото дружество на Райфайзенбанк, а оперативното ръководство се поема от досегашния изпълнителен директор Александър Леков и от ръководителя отдел “Продажби” Росен Генев.
Г-н Атанасов работи в Райфайзен Асет Мениджмънт от март 2006г., като последователно е заемал длъжностите Старши Портфолио мениджър, ръководител отдел “Управление на портфейли”, Изпълнителен Директор с ресор инвестиционна дейност и Главен изпълнителен директор.
Михаил Атанасов има повече от десетгодишен опит на българския и международните парични и капиталови пазари, както и в областта на професионалното управление на активи. Той има магистърска степен по финанси от УНСС. Притежава сертификат за брокер на ценни книжа и сертификат за инвестиционен консултант. Владее английски и руски език.
Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg
Това се прави с цел подобряване на неговата ефективност. Като продължавате да използвате сайта, вие приемате нашата “Политика за използване на бисквитки”