Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Мрежата от мобилни банкери на Райфайзенбанк на 5 години

  08.12.2009
   
  • 130 мобилни банкови консултанти в 11 града консултират клиенти физически лица и малки и средни предприятия

  Мрежата от мобилни банкови консултанти на Райфайзенбанк отбелязва 5 години от стартирането на услугата, като към настоящия момент 130 мобилни банкери консултират клиентите физически лица и малки и средни предприятия, и им съдействат при подготовката на документите за желаните от тях продукти и услуги.

  Мобилните банкови консултанти оперират в 11 града в цялата страна – София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Хасково, Сливен, Шумен и Русе. На клиентите физически лица предлагат съдействие при кандидатстване за кредити, кредитни и дебитни карти, депозити, разплащателни и спестовни сметки, както и за комунални плащания, интернет банкиране и др. Малките и средни предприятия могат да ползват консултациите на мобилните банкери при откриване на депозити и сметки, пакети от банкови услуги, инсталиране на ПОС терминали, електронно и интернет банкиране.

  Мобилните консултанти осъществяват безплатна професионална консултация и съдействат на клиентите при подготовката на необходимите документи за желаната от тях услуга или продукт. Мобилните банкери не оперират с пари в брой.

  На телефоните на Кол центъра на банката 0700 10 000 и 1721 всеки, който желае, може да заяви посещение или контакт с мобилен банков консултант в удобно за него време и място.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.